TARJOUS B. Willis -heijastin

9,00 €
−22 %
7,00 €
Varastossa

Kuvaus

Ihana B. Willis -kani myös heijastimena!


Heijastimen koko n 6 cm, kuva on heijastinkerroksien välissä, kuva näkyy molemmin puolin. Heijastimeen tulee mukana rengas ja papukaijalukko.


Heijastin on EN 13356 sertifioitu, joka on Suomessa vaadittu taso, tämä tarkoittaa että heijastimessa on riittävän paljon heijastavaa pintaa ja materiaali on tarkoitukseen sopivaa.


Kuvan on suunnitellut ja piirtänyt ihana Nea Pekkola Walona Dogsilta, suosittelen katsomaan heidän sivujaan ja tutustumaan heidän tuotteisiin! Instagramissa heidät löydät @artbyneapekkola.

Facebook: https://www.facebook.com/walonadogs


Bruce Willis, tämä komea kaniherra kuvassa, oli meidän oma pieni valkoinen kani, joka ilahdutti meitä 12 vuoden ajan! Hän siirtyi paremmille voikukkaniityille muutama vuosi sitten, mutta niin rakas ja tärkeä hän oli ja on että häntä ei koskaan unohdeta! Meidän kodissa hänestä puhutaankin päivittäin, ja oli jo aikakin että hän saa oman mallistonsa meidän pieneen kauppaan! Bruce rakasti banaaneja yli kaiken, ja siksi näissäkin banaanit ovat taustalla, aikamoinen sokeriherkkupylly hän siis oli, mutta ehkä siinä oli pitkän iän salaisuus. Siinä ja rakkauden määrässä.

Olen niin innoissani tästä mallistosta - toivottavasti sinäkin pidät!