UUTUUSMALLISTO, B. Willis -kangaskassi, ekologinen

Varastossa

Kuvaus

Kauan suunnitteilla ollut ja viimein toteutettu B. Willis -mallisto!


Tässä aivan ihana ja erittäin laadukas kangaskassi isolla ja värikkäällä Williksen kuvalla! Kuva on kassin toisella puolen, toinen puoli yksivärinen. Kassissa on pitkät sangat joten se on helppo heittää olalle, sangoissa myös tuplatikkaus kestävyyden lisäämiseksi.

Materiaali 80% kierrätetty puuvilla, 20% kierrätetty polyesteri. Vegaaninen. Pesu 30 astetta. Kassin koko 39 x 37 cm, kangas erittäin jämäkkää, kestää isommankin painon, ei mikään pilipalikassi siis!


Kassi postitetaan automaattisesti xxs-pakettina kokonsa vuoksi. Xxs-paketti tulee suoraan postiluukkuusi.


Kuvan on suunnitellut ja piirtänyt ihana Nea Pekkola Walona Dogsilta, suosittelen katsomaan heidän sivujaan ja tutustumaan heidän tuotteisiin! Instagramissa heidät löydät @artbyneapekkola.

Facebook: https://www.facebook.com/walonadogs


Bruce Willis, tämä komea kaniherra oli meidän oma pieni valkoinen kani, joka ilahdutti meitä 12 vuoden ajan! Hän siirtyi paremmille voikukkaniityille muutama vuosi sitten, mutta niin rakas ja tärkeä hän oli ja on että häntä ei koskaan unohdeta! Meidän kodissa hänestä puhutaankin päivittäin, ja oli jo aikakin että hän saa oman mallistonsa meidän pieneen kauppaan! Bruce rakasti banaaneja yli kaiken, ja siksi näissäkin banaanit ovat taustalla, aikamoinen sokeriherkkupylly hän siis oli, mutta ehkä siinä oli pitkän iän salaisuus. Siinä ja rakkauden määrässä.

Olen niin innoissani tästä mallistosta - toivottavasti sinäkin pidät!